Meningslösa självklarheter

17 07 2010

Jag låter det förflutna vara glömt. Tänker blott på morgondagen. Dagen som är idag tänker jag inte så mycket på. Den får förbli något att ta sig igenom. En svacka är till för att samla vatten i och det behöver man när man står på toppen, tänker jag. Kanske var det lite för bra, det som var, men det var mitt och jag kan återfå det igen.

Det är en förfärlig tur jag har min WoBWorld att glida in i. Här kan jag leva mitt i smärtan så att livet ter sig en smula bättre när jag glider ut igen. Kanske skulle man äta något? På tal om inget liksom.

Har varit ute med jycken, sen lade hon sig bredvid mig i sängen. Katten hoppade upp och fan ta tillvaron men det var perfekt. Som en dröm. Varma kroppar bredvid mig. Varma som svalkande vindar. De följer mig genom livet, de där två. Pigga, glada ögon som betraktar vad jag gör eller inte gör. Jo, jag är nog hungrig förresten.

Så om regnet bara slutar falla så ska jag till skogen för att lägga ett spår åt tösen, hunden. Se henne leta och söka efter doften från mina skor och kanske en godisbit här och var. Följa den oranga linan.

Det ska bli gott, skönt, avkopplande och underbart.

Nu ska jag nog äta. Tror jag.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: