Om

Aktiviteter:
Så lite som möjligt. Skriva, skriva, skriva
Intressen:
Konst, litteratur, kvinnor, vin, musik och allt som får dig att känna dig som en kung och får dig att bete dig som hans narr.

Datorer, historia, läsa böcker, titta på film, blogga, skriva poesi och noveller även ett antal romaner som ligger och bubblar. ELFSBORG ELFSBORG ELFSBORG

Kärlekens spel

Favoritmusik:
Morrissey, Robbie Williams, Elvis, Sinatra, Lennon, Kent, Depeche mode, Ac/dc, Metallica, Stefan Sundström, Sugabebes, Povel Ramel,Korn, Eminem, Snoop dog, Vivaldi, Beethoven, Motzart, Kraftwerk,Rolling stones fram till 1974 och allt som låter utom dansbandsmusik som är djävulens musik.
Favoritprogram på TV:
Mythbusters, två och en halv män, Morden i Midsomer, dokumentärer,nyheterna, musikbyrån, Vita huset, Numbers, Jordan rättsläkare, Allå allå, Family guy.
Favoritfilmer:
Bourne-serien, Den långa milen, Nyckeln till frihet, gamla svartvita Hollywoodproduktioner av klass, Allt med James Stewart, det mesta med Tom Hanks och Nicolas Cage, Sagan om ringen triologin,komedier.
Favoritböcker:
Tre män i en båt, allt av Woodehouse, Bukowski, deckare. Biografier,historia. Knepiga saker som jag inte själv förstår men som jag kittlas av.
Favoritcitat:
”Våga vara rädd”. J. Berg
”De enkla svaren får de enkla människorna ta hand om” J. Carlzon

”I’m not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I’ve always been a freak. So I’ve been a freak all my life and I haveto live with that, you know. I’m one of those people.” J. Lennon

Om mig:
Glad skit som går hemma eftersom jag gått in i den där väggen som alla pratar om. Kan ingen jäkel flytta väggfan? Utbildad sjuksköterska och trebarnsfader. Mer pratglad än jag kanske borde vara. Men jag är tyst när jag dyker under vatten. Endast då.

6 responses

1 05 2010
Åsa

Hej min vän, ser jätte bra ut,kul med nytt fast jag saknar bilden på dig när du tittar ut genom fönstret den sa så mycket.Men är det nya tag så är det hihi

1 05 2010
WoB

Jo men det blir nog till att ändra headern med tiden. Nu tog jag bara en som fanns i mallen så som sagt, det är under uppbyggnad 🙂

13 05 2010
Prinsessan

Hittade just hit via Cattis blogg – du verkar ha en härlig ironi så jag lägger till din blogg i min lista för smidigt återbesök!

14 05 2010
WoB

Man tackar och bugar!

23 06 2010
Maybelle

Hittade just hit via Cattis blogg – du verkar ha en härlig ironi så jag lägger till din blogg i min lista för smidigt återbesök!
+1

2 01 2011
2010 in review « WobWorld

[…] Om […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: